The 30th International Photovoltaic Science and Engineering Conference (PVSEC-30) &
Global Photovoltaic Conference 2020 (GPVC 2020)
Hybrid Conference On-site and On-line November 8 (Sun) - 13 (Fri), 2020 ICC JEJU, Jeju, Republic of Korea

Eco-Technical Tour

  • Due to COVID-19 Pandemics, the schedule may be canceled or changed. We will continue to update if any changes occur.

Eco-Technical Tour Program

All attendees are allowed to participate in a short field trip to the island’s new & renewable energy sites where the Carbon Free Island 2030 (CFI 2030) project is underway, also experience Jeju Island's natural environment and traditional market. Your family members and partners can be accompanied.

Maximum 60 people can participate on a first-come-first-served basis, so if you want to attend the tour, please apply on your registration page as fast as possible.

Itinerary
Time Events & Venue Distance Travel Time
8:40 Gather in ICC JEJU and get into the tour bus
09:00-10:05 Departure (ICC JEJU → Photovoltaic and wind power complex) 47.5km 65mins
10:05-10:40 Tour 1 (Photovoltaic and wind power complex) 35mins
10:40-11:20 Move (Photovoltaic and wind power complex→ Jeongbang Falls) 32.8km 40mins
11:20-11:50      Tour 2 (Jeongbang Falls) 30mins
11:50-11:57 Move (Jeongbang Falls→ Seogwipo Maeil Olle Market) 2.4km 7mins
11:57-12:38 Tour 3 (Seogwipo Maeil Olle Market) 41mins
12:38-13:00 Return (Seogwipo Maeil Olle Market→ ICC JEJU & Hotel) 14,7km 22mins
Itinerary-In case of rain
Time Events & Venue Distance Travel Time
08:40 Gather in ICC JEJU & get into the tour bus
09:00-10:05 Departure (ICC JEJU → Photovoltaic and wind power complex) 47.5km 65mins
10:05-10:40      Tour 1 (Photovoltaic and wind power complex) 35mins
10:40-11:44 Move (Photovoltaic and wind power complex→Yeomiji Botanic garden) 47.7km 64mins
11:44-12:58      Tour 2 (Yeomiji Botanic garden) 74mins
12:58-13:00 Return (Yeomiji Botanic garden → ICC JEJU & Hotel) 1.6km 2mins
Schedule
  • Date: November 13 (Fri), 2020
  • Time: 09:00~13:00 (Half-day)

TOP


The 30th International Photovoltaic Science and Engineering Conference (PVSEC-30) & Global Photovoltaic Conference 2020 (GPVC 2020)
SECRETARIAT Address: Mybit co. ltd. 4F, 13, Hakdong-ro 30-gil, Gangnam-gu, Seoul, 06105 Republic of KoreaTel: +82-2-6487-8156 Fax: +82-2-6487-8134 E-Mail: info@pvsec30.com
Tel: +82-2-6956-8138 (Registration) E-Mail: reg@pvsec30.com
Korea Photovoltaic Society (KPVS) Registration No. : 209-82-11323Chairman: Junsin Yi
#1206, Totoovalley, (2-37, Hangang-ro 2-Ga) Sechang-ro 217, Yongsan-gu, Seoul, 04376, Korea Tel: +82-2-538-8505 Fax: +82-2-553-8508 E-Mail: koreapv@kpvs.or.kr
Copyright © PVSEC-30 & GPVC 2020. Website development and maintenance: "EXPEDITION". All Rights Reserved.